2012. február 28., kedd

Cybex IGo kenguru - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Cybex IGo kenguru
Alig használt termék, eredeti csomagolásban.
Színe: fekete
Nagyon praktikus, mert újszülött kortól használható a termék. A baba fektetve is hordozható benne a gerincét maximálisan védi a termék. Nagyon kényelmes. Gyerekünknek is nagyon kényelmes volt, abban a pár alkalomban, amikor használtuk
Széles, állíthaó vállpántokkal 3, 5-15 kg-ig.
Postázás: 500g-nál nehezebb termékeimet posta business pack plusz csomagban küldöm. Az árak ezért eltérnek a szokásos küldemény áraknál (ezt ne keresse sehol, egyedi szerződés alapján ajánlják meg). A szokásos postai és PBP küldés között mindig úgy választok, hogy a vevőnek olcsóbb lehet. Így előfordulhat, hogy utólag a postaköltség kevesebb, lesz, mint amit itt feltüntetek, de gondolom, ez nem gond. Többet biztosan nem kérek (ha mégis többe kerülne, akkor azt bebukom).
Nézze meg többi termékeimet is. Ha több terméket rendel, akkor mindig az össz súly alapján számolom a postaköltséget, úgy ahogy a posta. Nem darabszám szerint fogok postaköltséget kérni, mint ahogy a vatera rendszere kiírja majd Önnek. Jó lenne ha az is súly alapon működne, és akkor be lehetne állítani a súlyokat és a postaköltséget. Addig is remélem értékeléseim alapján mindenki elfogadja, hogy mindig a tényleges súly alapján számolom ki a postaköltséget, ott is úgy, ahogy kedvezőbb.
Személyes átvétel: Váchartyán
Utánvétel: ezzel kapcsolatban küldjön üzenetet. Egyedileg döntők mindig. Postaköltsége, kb 1500Ft, vagy alatta.
Licitzárás: üzenetben jelezve, nagy eséllyel lezárom a vége előtt az aukciót. Olyankor 24 órán belül fog lejárni, és akkor nem kell kivárni a végét. Viszont a komolyság végett kérek a kérés előtt egy licitet.
Garancia:  lentiek ellenére, minden műszaki termékem esetén, amire azt írom, hogy működik, arra 1hét visszafizetési garanciát ajánlok fel, ha a termék mégsem működne, mondjuk a technika ördöge miatt.
Az Európai Unió országaira vonatkozóan: 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri és tudomásul veszi.
Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre


Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-17 11:57
. Cybex IGo kenguru - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése