2011. december 27., kedd

Sárosdi Bence: Az áruló - Jelenlegi ára: 2 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az árulóA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
A regény 1978 forró nyarán játszódik, amikor egy ország figyeli a televízióból az argentin futballvébé eseményeit. Dr. Rajcsányi Géza nyugdíjas és özvegy jogász egy kispesti otthonához közeli eszpresszóban maga is együtt bosszankodik a többi vendéggel Törőcsik és Nyilasi kiállítása miatt. Hazatérve azonban újabb meglepetésben lesz része. Egy réges-régi barátja keresi fel, aki arról panaszkodik, hogy valaki zaklatja. E furcsa epizód akkor nyer jelentőséget, amikor rövidesen egy fiatal nyomozó hölgy keresi fel a nemzetbiztonságtól azzal, hogy barátját brutálisan meggyilkolták. De miért az állambiztonság foglalkozik az üggyel, és mi köze hozzá dr. Rajcsányinak? Nos, az idős jogász az 1950-ben betiltott magyar szabadkőművesek egyik vezető tagja, a meggyilkolt pedig testvére, egykori páholya tagja volt és a hatóság úgy sejti, az ügynek köze lehet a szervezethez, mely ekkor már csak a Hungária étterem, a volt New York kávéház egyik baráti asztaltársaságaként működik. A gyilkosság körülményeiből Rajcsányi számára világos: rituális üzenet rejlik a háttérben. A fiatal és jó szándékú nyomozó egyet s mást tud a szervezetről a régi akták nyomán, de nem eleget. Az idős jogász és társai beszámolóiból hamarosan egy idealista szervezet belső világa tárul az olvasó elé, és már csak annak kell utánajárni, hogy ki lehet a titokzatos, váratlan helyzetekben feltűnő zöld Volkswagen tulajdonosa, és hogy ki az áruló. Bár nem irodalmi színvonalú, de jó stílusban megírt, izgalmas krimi, melyből sok valóságos, tényszerű ismeret megtudható a szocializmus idején illegalitásban, baráti társaságok formájában működő szabadkőműves páholyokról. ISBN: 978-963-9331-68-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 045 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 13:44
. Sárosdi Bence: Az áruló - Jelenlegi ára: 2 045 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése